Een perfect samenwerking tussen Dé Wieëtsjaf en Stichting Popmuziek Parkstad en dat al 4 jaar met in totaal 50 edities van de Jam Sesssions.

Dit laten wij niet zomaar voorbij gaan en daarom organiseren wij zaterdag 18 juni 2016 de Jam Sessions 50XL.

De avond

Na het openingswoord van wethouder Jo Bok zal er een speciale fotoreportage volgen van 4 jaar en 50 edities Jam Sessions op het grote scherm in de grote zaal. De visual director van dit onderdeel is natuurlijk the one and only Mr. William Körver. Daarna zal niemand minder dan wethouder Jo Schlangen (o.a. onderwijs, jeugdzorg, jeugdbeleid en sport) de avond gaan presenteren.

Natuurlijk mag Dé Wieëtsjaf Huisband met Mickey McMitch & the Miners niet ontbreken. Vanaf dag 1 geformeerd rondom een aantal vaste gasten en muzikanten. En door de jaren heen heeft zo’n beetje elke muzikant uit de regio deel uitgemaakt of meegespeeld met deze gezellige club. Tijdens de 50XL avond zullen de leukste liedjes van de afgelopen 4 jaar voorbijkomen mét natuurlijk enkele surprises! Zij zullen deze Jam Session 50XL avond dan ook waardig en in stijl afsluiten.

Frans Breemen, de huisfotograaf van de Jam Sessions, zal deze avond de mooiste momenten vastleggen op foto en Paul Ickenroth van AVSP video productions zal het film gedeelte voor zijn rekening nemen.

jam sessions

De tijd tabel voor deze avond:

18:00 Openingswoord wethouder Jo Bok
18:05 Fotoreportage 4 jaar en 50 edities Jam Sessions
18:15 Calien Eurlings & Jerry White
19:00 He & She
20:00 Cal & The Leavin’train
21:00 All-star cast performance themanummer 18 juni: “No Feeling Like It”
22:00 21 Bricks In The Wall(Pink Floyd Tribute)
23:15 David Bowie Jam
0:00 Mickey McMitch & the Miners