Lieve gasten,

Wij hebben er bewust voor gekozen de afgelopen 10 weken dicht te blijven, dit om onze kosten zo laag mogelijk te houden en de veiligheid van onze werknemers te waarborgen. Maar het is zover! Op maandag 1 juni mogen we weer onze deuren openen.

Wat zijn we blij…….Wel zijn er een heleboel voorwaarden waar we aan moeten voldoen. Dat heeft geresulteerd in een andere opzet dan u van ons gewend bent. Graag leg ik alles uit wat u van ons kunt verwachten en wij van u….

 

De hoofdregels:

– We werken binnen uitsluitend via reservering.

– We werken met vaste tijdstippen in meerdere shifts op vrijdag, zaterdag en zondag. Het is in deze periode niet mogelijk om hiervan af te wijken. Er zijn immers maar een beperkt aantal tafeltjes, waar we zo handig mogelijk mee om willen gaan.

– Reserveren kan via de website en Facebook, vanaf 1 juni tijdens openingstijden ook telefonisch of persoonlijk.

– Reserveren alleen mogelijk voor 2 personen, tenzij alle personen uit hetzelfde huishouden komen (zelfde woonadres). Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Maar let op, wij hebben slechts 2 tafels voor 4 personen, en vol is vol.

– We werken volgens de richtlijnen van het RIVM uiteraard. Hierna leest u onze procedure die gevolgd wordt door ons en die ook door u gevolgd dient te worden.

 

De procedure:

– Bezoek aan De Wieetsjaf is alleen nog mogelijk met reservering, op het terras is reserveren niet nodig.

– Tijdens de reservering moet u een aantal stappen doorlopen voor u een reservering kunt maken. Zo zijn we verplicht “triage” toe te passen. Dat betekent dat we u een aantal vragen stellen over uw gezondheid. Ook kunt u alleen een bepaalde tijd komen, omdat we shifts gaan draaien, Allemaal zaken waar u van tevoren kennis van dient te nemen. Ook gebruiken we verschillende eenrichting looproutes. Let hier dus goed op, zodat u weet via welke route u naar binnen en naar buiten kunt.

– Bij de ingang van de Wieetsjaf wacht u op een medewerker die nogmaals triage zal toepassen. Zij stellen u wederom vragen omtrent uw gezondheid. Dit kan immers tussen reservering en aankomst gewijzigd zijn. We zijn ook verplicht dit te doen.

– U krijgt te horen welke tafel voor u is gereserveerd en voordat u verder kunt lopen dient u eerst uw handen te desinfecteren met de desinfecterende handgel die voor u klaar staat.

– Het meubilair is zo geplaatst dat overal de 1,5 meter afstand gewaarborgd is. Dat betekent ook dat dit absoluut niet verplaatst mag worden. Ook op het terras niet. Niet een stoel dus naar een andere kant van de tafel, geen tafels tegen elkaar etc etc. Medewerkers zullen gasten hier ook op aanspreken, om de veiligheid van iedereen te waarborgen. We zijn verplicht 1,5 meter afstand voor iedereen te bewaken. Uiteraard zijn we afhankelijk ook van uw medewerking en rekenen we op een ieders verantwoordelijkheidsgevoel.

– Wij houden we zoveel mogelijk afstand van elkaar. U ziet dan ook pijlen en wachtvakken etc. etc. op de vloeren, zodat ieders veiligheid gewaarborgd is voor zover dit mogelijk is.

– We werken zoals gezegd met verschillende shifts. U heeft dus een vast tijdsblok. Hiervan kan niet worden afgeweken, aangezien we voor de nieuwe shift alles nog dienen te desinfecteren. We hopen dat u dit begrijpt, we hebben immers maar zeer beperkte beschikbaarheid. Wilt u lekker blijven zitten na het diner? Kies dan de laatste tijd om te reserveren, die heeft een open einde…..

– Uiteraard volgen we ook de hygiënerichtlijnen voor ons personeel. Zij zullen zeer regelmatig hun handen wassen met zeep, de keuken zal elk uur de werkplek ontsmetten, we zullen deurklinken enz. regelmatig desinfecteren.