De terrassen mogen open (n klein beetje dan). De Wieëtsjaf zal zijn terras voorlopig als popup terras laten functioneren, oftewel bij mooi weer zijn wij open, de vrijdag, zaterdag en zondag zullen wij altijd geopend zijn van 12 tot 18 uur, maar ook hier is het voorbehoud dat het wel een beetje mooi weer en buiten vol te houden is.
Natuurlijk zijn hier een heleboel regels aan verbonden, max 2 personen per tafel, 1,5 meter uit elkaar, douchen, wassen, ontsmetten en n schone onderbroek aan voordat je komt, enz enz.

Ons assortiment zal ook maar beperkt zijn, zowel onze kaart en onze dranken kunnen wij niet volledig op voorraad hebben met deze sterk beperkende maatregelen. Maar gelukkig, we mogen weer en hebben enorm veel zin en energie!

De kleine letters:
– Onze medewerkers gaan niet als een boa de regels op het terras controleren. De inrichting van het terras voldoet aan alle eisen vanuit de overheid en opgesteld door KHN. Mocht u het noodzakelijk vinden hierin u eigen weg te zoeken, dan is de boete die wij ontvangen van de echte boa ook voor u!
– Reserveren is noodzakelijk maar kan ook ter plekke.
– Ben je ziek, blijf thuis en annuleer je reservering.
– Voorlopig kun je op zaterdag en zondag ook nog bij ons bestellen voor afhalen en bezorgen.

Ten slotte,
Wij zijn inmiddels weer 6,5 maanden gesloten en zullen alle zeilen moeten bijzetten om de komende maanden door te komen, wij hopen op jullie begrip als we zeggen dat er helaas geen ruimte is voor gasten die gedurende lange tijd van één kop koffie en de zon genieten.

Groeten en tot snel, De Wieëtsjaf