Wat een geweldige start hadden we dit jaar (2020)!! Superfeest op nieuwjaarsdag. D’r sjtadsprins Tim I rechtstreeks uit de VasteloavendsWieëtsjaf va Kirchroa. Feesten als nooit eerder met de zietsongen, en vervolgens de drei dol daag met iedere dag een overvolle markt (en ja toen voelden we allemaal al “nattigheid” toch?)

Begin maart nog de lichtstoet in Schinveld met Tim I incognito gelopen. Maar toen ging Nederland voor de ?.Alles veranderde en we gingen online bierproeven, kienen, facetimen met pap en mam en zwaaien naar opa en oma. De Wieetsjaf start met bezorgen van gerechten en stopt hier net zo snel weer mee, hier waren wij echt niet op ingericht en we wilden dezelfde kwaliteit als in de Wieetsjaf kunnen leveren.

De zomer start, en wat voor een zomer! Ons team heeft zich echt “uit de naad” gewerkt om weer op de berg te komen. Dit is ons toen ook redelijk gelukt. Half oktober, de 2e keer gesloten voor de gezondheid van NL. Nu ziet het anders uit en we leren noodgedwongen en met veel plezier snachts alles over tempereren, bonbonvullingen en de glans van chocolade. We zijn Gerben en Michel dan ook heel erg dankbaar hiervoor.

Maar we zijn er nog steeds! En als we ergens op konden bouwen dan was het wel ons team van medewerkers, door dik en dun, nauwelijks vakantie opgenomen en zonder mopperen keihard doorwerken, nachts gaan werken om De Wieetsjaf te laten overleven, geen woorden voor?? 2020 voor De Wieetsjaf een jaar om snel te vergeten. Daarom willen we graag met jullie toasten op het nieuwe jaar!

Voor iedereen Inne jouwe roetsj, hopelijk in goede gezondheid en zodra het weer verantwoord is met alle vrienden feesten in Dé Wieëtsjaf.
Micha, Janine, Noa en alle kanjers uit ons team.